Сряда, 12 Декември 2018
Сряда, 12 Декември 2018

Шапка ѝ свалям на г-жа Гинка! Показа, че българският парламент е бал с маски

Шапка ѝ свалям на г-жа Гинка! Показа, че българският парламент е бал с маски

За 24 часа никому неизвестната Гинка видя на живо Борисов, после даде пресконференция в сградата на Миниистерски съвет, асистирана от вицепремиер и финансов министър

„Преговорите между „Инерком България” и „ЧЕЗ груп” относно възможността българската държава да закупи дялове в „ЧЕЗ България” ще се състоят от средата до края на следващата седмица в Прага”. Това съобщава днес в писмо до медиите Гинка Върбакова. И уведомява, че веднага след приключването им, ще предостави информация за хода на разговорите и взетите решения”.

За коментар по този повод се свързахме по телефона с бившия конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков.

 

Ето какво каза Георги Марков пред Епицентър.бг:

"Не познавам в детайли сделката с ЧЕЗ.

Не познавам лично г-жа Гинка, но ѝ свалям шапка!

Дали ще купи ЧЕЗ, не знам. Но и да не го купи, тя направи фурор.

За 24 часа никому неизвестната Гинка видя на живо Борисов, после даде пресконференция в сградата на Министерски съвет, под герба и до знамето на България, където са стояли най-високопоставени личности, асистирана от вицепремиер и финансов министър.

 

А след това беше в центъра на вниманието на българския парламент.

В парламента никога не е имало по-ухажвана дама от г-жа Гинка. Вероятно е почувствала своята  значимост и затова беше дошла в Народното събрание с рокля за опера – с широко деколте като за бал с маски.

Оттук нататък и нищо да не постигне Гинка с ЧЕЗ, в което се съмнявам, това което направи тя без избори, стига за един живот.

Без да е протестър, без да е нищо, тя влезе победоносно в българския парламент.

Гинка може да се яви на мажоритарни избори, може да кандидатства за всичко, което си пожелае.

 

Шапка ѝ свалям!

Нищо повече не искам да говоря.”

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар