Четвъртък, 13 Декември 2018
Четвъртък, 13 Декември 2018

Красимир Янков поиска оставката на правителството!

Красимир Янков поиска оставката на правителството!

Депутатът от БСП призова гражданите да излязат на протест при МС утре в 11 часа

"На 7 март от 11:00,
пред Министерския съвет!
ПРОТЕСТ!
Заради ЧЕЗ, защото сме беззащитни в собствените си домове, заради всичко онова, което не направи ГЕРБ за повече от 8 години. 
Защото има криза в образованието, здравеопазването, доходите на пенсионерите и на работещите. 
Устойчива е само корупцията!
ОСТАВКА!
Борисов ни внушава, че няма алтернатива и управлява безочливо!
Безпринципна коалиция с мандата от няколко малцинства. Сбор от интереси на група, която съчетава всичко - власт, бизнес, контрол над медии. 
Аз ще бъда на този протест, защото вярвам, че промяната е възможна. Могат да я направят хора, които не носят бремето на миналото. Хора, които искат България да е различна, да има посока и цел, а не да гонят лични рейтинги и да занимават обществото повече със себе си, отколкото себе си с обществените проблеми. 
Елате на протеста и вие, защото всеки има право да изрази своята позиция гласно и пряко! За да спасим демокрацията!", това написа Красимир Янков във своята Фейсбук страница.

Свързани статии (по етикет)

 • Строителите изкарват 1000 машини на протест в София

  Камарата на строителите в България организира мирна демонстрация в подкрепа на строителния бранш.

 • Пчеларите излизат на протест

  Пчелари от цяла България излизат днес на протест пред Министерство на земеделието. Недоволството на бранша е свързано с помощите за сектора.

 • Протест в София заради мръсния въздух
  Десетки протестиращи се събраха по обяд пред сградата на Столична община заради мръсния въздух в столицата. Сред исканията на организаторите на протеста са напълно безплатен градски транспорт в дни с голямо замърсяване, както и да се ограничи ползването на лични автомобили, когато се отчита превишаване на нивото на фини прахови частици в атмосферния въздух. Протестът е под надслов "Дишай".
   

Оставете коментар