Понеделник, 10 Декември 2018
Понеделник, 10 Декември 2018

Свидетели видели изчезналият полицай да скача от моста в Малък Искър

Свидетели видели изчезналият полицай да скача от моста в Малък Искър

Местните хора твърдят, че по това време Искър е пълноводен, но плитък и прогнозират, че още при падането Петър Петров е загинал

Свидетели на загадъчния инцидент, след който изчезна полицаят Петър Петров от Роман, са го видели да скача я река Малък Искър, съобщава BulNews. За случая тази нощ бе мобилизира полицията в града и водолази от Монтана.

По неокончателна информация висшият полицай, който работи в МВР в София, е претърпял пътен инцидент малко след 1 часа след полунощ. Мъжът скочил с колата си в дере край река Малък Искър, след което следите му се губят.

Оказа се, че веднага след като излязъл от смачкания „Фолксваген Голф“, той тръгнал към моста над Искър. Когато стигнал над реката, той съблякъл якето си и го хвърлил през перилата долу. След това прекрачил предпазните парапети и се хвърлил с главата надолу в Малък Искър. Свидетели на последните му действия станали две момчета от Роман, които точно в този момент минавали с автомобил по моста. Шофьорът видял на огледалото за обратно виждане, че пешеходецът се готви да скача и незабавно спрял, но докато стигнали до него, той паднал в реката.

Местните хора твърдят, че по това време Искър е пълноводен, но плитък и прогнозират, че още при падането Петър Петров е загинал. Свидетелите на скока са студенти в София и все още са в шок от видяното. В града упорито се коментира, че самоубилият се полицай е бил съвестен мъж и се е притеснил, че след катастрофата ще бъде уволнен, тъй като е бил употребил алкохол.

На този етап няма никаква официална информация от МВР за изчезналия полицай.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар