Четвъртък, 13 Декември 2018
Четвъртък, 13 Декември 2018

СМЯХ! "Майки - християнки срещу дрогата": Марихуаната води до секс с животни, нужда от убийство и мастурбиране!

СМЯХ! "Майки - християнки срещу дрогата": Марихуаната води до секс с животни, нужда от убийство и мастурбиране!

"Майките" се позовават на изследване направено от "Московската академия на науките", а такава академия не съществува

"Приятели! Синтезирахме в няколко точки задълбоченото проучване на Московска академия на науките за "ползите", доколкото може да има някаква полза от ДРОГА и вредите от злоупотребата с наркотикът марихуана!"

- Майка Евдокия.

Горната уникална глупост се разпространява във фейсбук от група подвизаваща се под името "Майки - християнки срещу дрогата".

Според тях употребата на марихуана водела до "високо кръвно, риск от инфаркт, нужда от убийство, хомосексуализъм, загуба на вяра, мастурбиране и секс с животни".

Потресаващата информация, годна за публикуване през 13 век, но не и днес, е подписана от енигматичната "майка Евдокия". 

Същата се позовава на изследване направено от "Московската академия на науките". За информация на майка Евдокия, "Московската академия на науките", не съществува. Има Руска академия на науките.

Освен това, в края на изречението си майка Евдокия е използвала пълен член, а не кратък - "наркотикът", а не "наркотика". Тук е мястото да попитаме, значи ли това, в реда на аргумените използвани от "майките - християнки", че Евдокия бленува за пълни членове?!

Свързани статии (по етикет)

  • Oбвиниха 8 души за търговия с дрога

    Сред тях има хора от фен клуба на "Левски". Специализираната прокуратура повдигна обвинения на 8 от задържаните 20 души от Бургас и София за участие в организирана престъпна група за държане и разпространение на наркотици.

  • НАСА ще разследва „Спейс Екс“ и „Боинг“ за употреба на дрога

    НАСА ще започне разследване за употреба на наркотици и за сигурността на работното място в компаниите "Спейс Екс" и "Боинг", след като шефът на "Спейс Екс" Илон Мъск беше заснет да пуши марихуана, докато даваше интервю през септември, съобщиха Ройтерс и Франс прес.

  • Съветска дрога издала Осама бин Ладен?

    Разработен в Съветския съюз наркотик е спомогнал за убийството на Осама бин Ладен, написа британският в. Сън.

Оставете коментар