Неделя, 15 Декември 2019

ndt banner2

Неделя, 15 Декември 2019
Андрей Райчев: Предсрочните избори не са толкова далеч във времето

Андрей Райчев: Предсрочните избори не са толкова далеч във времето

Антоний Гълъбов: Селата трябваше да са напълно блокирани, а болните животни - застраховани

В „Здравей, България” на Нова ТВ социолозите Антоний Гълъбов и Андрей Райчев коментираха трусовете в управляващата коалиция и проблема с чумата в Странджа.

„Достъпът до селата, в които има доказано болни от чума животни, трябваше да бъдат напълно блокиран.”, изрази мнение Антоний Гълъбов. Според него умъртвеният заради заразата добитък е трябвало да бъде застрахован, вместо в момента стопаните „да се пазарят за обезщетенията, които ще получат”. Гълъбов критикува и действията на президента Румен Радев в разгара на кризата с чумата. „Работата на държавния глава не е да ходи в Болярово”, категоричен бе политологът.

Андрей Райчев коментира трусовете в редиците на „Обединените патриоти” и управляващата коалиция. Той изрази мнение, че лидерът на НФСБ Валери Симеонов „шантажира” премиера Бойко Борисов. „Симеонов казва: Аз ви развалям правителството сега или ме правите министър на туризма през септември”, заяви социологът.

„Когато един човек започне да говори за себе си в трето лице, имаме проблем”, коментира изказванията на вицепремиера Валери Симеонов политологът Андрей Райчев.

Според Райчев има шанс опозицията да успее да събори правителството и предсрочните избори не са толкова далеч във времето.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner