Събота, 16 Февруари 2019
Събота, 16 Февруари 2019

Протестиращи граждани нахлуха в Министерството на транспорта

Протестиращи граждани нахлуха в Министерството на транспорта

Граждани нахлуха в сградата на Министерство на транспорта, за да направят граждански арест на зам.-министър Ангел Попов.

Акцията е срещу купуването на шофьорски книжки. Полицаи обсадиха сградата и съпроводиха протестиращите, задържани от групата няма.

Протестиращите подкрепят Николай Колев – Босия, който прекара 80 дни в гладна стачка заради корупцията в транспортното ведомство. Тя беше прекратена след оставката на министър Ивайло Московски. 

Източник: bTV

Свързани статии (по етикет)

  • МФ предлага спецфонд за "Спящите акции"

    Министерството на финансите публикува за обществено обсъждане Концепция за личните сметки на физически лица, водени от "Централен депозитар" АД (ЦДАД) в т.н. Регистър А. Това съобщава пресцентърът на Министерството на финансите.

  • Протестиращи опитаха да нахлуят в сградата на КЕВР

    Полицаи попречиха на протестиращи да нахлуят в сградата, където се помещава Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). 

  • Протестиращи нападнаха български камион във Франция

    Шофьор на камион с българска националност се паникьосал при вида на пътна блокада близо до Руан и се опитал да я пробие. Първоначално шофьорът спрял на блокадата край град Сент Етиен дю Рувре, но забелязал, че един от протестиращите се опитва да изтегли кабел от ремаркето на камиона. 

Оставете коментар