Неделя, 15 Декември 2019

ndt banner2

Неделя, 15 Декември 2019
Управляващата коалиция се събира, за да номинира министър на траспорта

Управляващата коалиция се събира, за да номинира министър на траспорта

До експресната сбирка се стигна, след като бе оттеглено предложението в кабинета да влезе Александър Манолев.

Управляващата коалиция ГЕРБ - Обединени патриоти се събира при премиера Бойко Борисов на "Дондуков" 1, за да номинира министър на транспорта.

До експресната сбирка се стигна, след като бе оттеглено предложението в кабинета да влезе Александър Манолев. В четвъртък изненадващо Манолев оттегли кандидатурата си. Това стана часове, след като парламентът трябваше да гласува трите номинации за министри на вътрешните работи, строителството и транспорта. Точката в дневния ред на Народното събрание пък бе отложена защото се оказа, че няма указ на президента за освобождаването на номинирания за вътрешен министър главен секретар на МВР Младен Маринов.

"Със скалъпени обвинения и без никакви доказателства, се опитват явно да блокират работата ми в министерството на транспорта. Ясно ми е, че по този начин атакуват не само мен като кандидатура, но и целият кабинет, давам си ясна сметка, че всички тези съшити твърдения нямат нищо общо с истината", каза тогава той. Преди да вземе това решение излезе статия в "Капитал".

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner