Четвъртък, 13 Декември 2018
Четвъртък, 13 Декември 2018

Борисов: Убеден съм, че убиецът от Русе ще бъде разкрит

Борисов: Убеден съм, че убиецът от Русе ще бъде разкрит

Вижте какво още каза премиерът по време на Националното съвещание на МВР

Убеден съм, че прокурорите в Русе ще разкрият това убийство. Въпрос на време е това да стане. Това заяви по време на Националното съвещание на МВР министър-председателят Бойко Борисов.

„Убеден съм, че ще го изкарат. Най-добрите криминалисти сме пратили там, нека да не ги притискаме. Получено е голямо количество ДНК. Убеден съм!”, отсече премиерът.

„Сменихме толкова коли, махаме лимитите и продължаваме да говорим, че има села, в които говорим, че полицейското присъствие е малко. Мотори, джипове, коли... 68% от парите, които Европа даде за границите, сме ги усвоили, 150 млн. лв. повече за заплати Не може областните дирекции да не знаят какво се продава по магазините. Пивоварна след  пивоварна, завод след завод – това отива и се реализира в магазинната мрежа”, заяви Борисов.

„Тези тонове спирт, които БОП, ДАНС и прокурорите реализираха, са стигнали до тези магазинчета. Направили ли сте го досега и ако не сте – защо, „Икономическа полиция”. Толкова елементарно ще ги изловите. Явно ще ви е работа и с това да се занимаете. И който не иска да се занимае с това, ще му е време да си отрива”, закани се премиерът.  


Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар