Понеделник, 20 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 20 Януари 2020
Петьо Блъсков: Валери Симеонов трябва да си ходи!

Петьо Блъсков: Валери Симеонов трябва да си ходи!

"Трябваше отдавна да си ходи. Още когато стана ясно кой го е пратил да прецака бизнеса на едни мутри, за да го даде на други мутри."

"Трябваше да си ходи още когато обясняваше, че гаврата с паметта на жертвите на Холокоста не било нещо особено и се хилеше като тиква по телевизора.

Или поне трябваше да си ходи, преди седмица, когато всъщност изтресе тъпата си фраза, заради която се разиграва великата драма в момента.

Да му се иска оставката точно сега, защото някакво предаване излъчило стари кадри с думите му и определени хора се сетили да организират поредния цирк в интернет, е грешка. И е политическа игра на политически субекти. Няма никаква "гражданска" работа в схемата.

Да не говорим, че това е един от редките случай в които е прав!

И за слепите е явно, че днешните протести са организирани от професионалните протестиращи плюс БСП.

Фейсбук снимчици със задрасканата мутра на Симеонов, фейсбук “ивенти”... Абе всички лигавщини носещи търговката марка на професионалните протестери са налице.

Тази противна конфигурация от измислени демократи в интимна близост с измислени комунисти се появява за трети път. 
Първо плочките около църквата не им харесваха и ореваха света, след това се опитаха да вменят някакви “журналистически разследвания” на едно момиче, което си отиде без време от този свят. Когато този мръсен сценарий не им сработи се покриха за две седмици и сега измислиха това.

Искам на всички да им е болезнено ясно, че когато умно-красивите демократ-комунисти използват народния гняв срещу плочките, убиецът на Виктория, Валери Симеонов или каквото и да било, тях тези неща изобщо, ама изобщо не ги интересуват! Единственото което ги итересува е да съборят държават. Мислете какво следва! Добре мислете!"

Петьо П. Блъсков, Фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner