Неделя, 22 Септември 2019
Неделя, 22 Септември 2019
Откриха новия участък на АМ Струма без Бойко Борисов

Откриха новия участък на АМ Струма без Бойко Борисов

В началото на декември премиерът обяви, че ще присъства на официалното откриване заедно с македонския си колега Зоран Заев, който обаче отложи визитата си заради погребението на неочаквано починалия кмет на Охрид.

С тържествена церемония и водосвет бе открит лот 3.3 на АМ „Струма” между Кресна и Сандански, на която десетки местни жители до последно очакваха и премиера Бойко Борисов, предаде Канал 3.

Водосветът бе отслужен от Неврокопския митрополит Серафим. На официалната церемония присъстваха министрите на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов, народни представители, кметове и десетки местни жители.

В началото на декември премиерът Борисов обяви, че ще присъства на официалното откриване заедно с македонския си колега Зоран Заев, който обаче отложи визитата си заради погребението на неочаквано починалия кмет на Охрид.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар