Събота, 20 Юли 2019
Събота, 20 Юли 2019
Шефът на антикорупционната комисия в НС: Публикациите за имоти не са основание да се самосезираме

Шефът на антикорупционната комисия в НС: Публикациите за имоти не са основание да се самосезираме

Медийните публикации за апартаментите на хора от властта не са основание антикорупционната комисия в парламента да се самосезира, смята дапутатът от "Обединени патриоти" Борис Ячев. 

Той е заместник-председател на НФСБ и шеф на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика в Народното събрание.

"Ще коментираме, днес включително, този въпрос, но вчера, в разговора, който водихме с колегите, не съм усетил да има настроение за разглеждане на проблема в комисията", каза председателят на Антикорупционната комисия в парламента и депутат от НФСБ Борис Ячев, предаде БНР.

Свързани статии (по етикет)

  • Васил Грудев е новият шеф на Държавен фонд „Земеделие”

    Васил Грудев е новият изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие" (ДФЗ), предаде БГНЕС. 

  • Енергийният министър уволни шефовете на БЕХ

    След скандалите с цената на промишления ток сменят ръководството на Българския енергиен холдинг. Министър Теменужка Петкова освободи целия съвет на директорите и досегашния изпълнителен шеф на холдинга - Петър Илиев, съобщи Нова телевизия.

  • Reuters: Кристалина Георгиева има шанс да оглави МВФ

    Сред водещите кандидати за ръководител на МВФ - пост, който традиционно се заема от европеец, са още гуверньорът на "Банк ъф Ингланд" Марк Карни, бившият председседател на еврогрупата и финансов министър на Холандия - Йерун Дийселблум, и гуверньорът на финландската централна банка Оли Рен

Оставете коментар