Вторник, 23 Юли 2019
Вторник, 23 Юли 2019
Валери Симеонов: Винаги сме били велика държава. Винаги сме имали с какво да се гордеем, включително и днес

Валери Симеонов: Винаги сме били велика държава. Винаги сме имали с какво да се гордеем, включително и днес

"Единствено ние успяхме да отменим един лобистки закон", каза Симеонов по повод 140 години от приемането на Търновската конституция

Единствено ние успяхме да отменим един лобистки закон. Ето ви факт, че думите на президента не са насочени към нас.

Това каза председателят на НФСБ Валери Симеонов във Велико Търново по повод честванията за 140 години от приемането на Търновската конституция. "Днешният ден е малко пренебрегван в българската история. На този ден се поставя основата на модерна България. Нашите предци са мислили модерно и хуманно тогава. Винаги сме били велика държава. Винаги сме били велика България. Винаги сме имали с какво да се гордеем, включително и днес.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Свързани статии (по етикет)

 • CNN за изтеклите данни от НАП: Цяла нация беше хакната

  Личните данни на над пет милиона българи бяха откраднати от хакери от приходната агенция в страната, пише CNN в материал за хакерската атака срещу НАП, озаглавен „Цяла нация току-що беше хакната“.

 • Депутатите одобриха сделката за новите изтребители Ф-16

  Депутатите одобриха сделката за новите изтребители. Гласуваха 210 народни представители. „За“ бяха 124, против – 83, а трима се въздържаха. За сделката гласуваха от ГЕРБ, ДПС, ВМРО и двама независими. Ген. Попов обаче предложи повторно гласуване.

  Повече от три часа продължиха дебатите в Народното събрание за това дали да се даде зелена светлина за закупуването на осем изтребителя Ф-16 от Съединените щати. Прогнозната цена е 1,2  милиарда щатски долара.

  С гласовете на ГЕРБ, ОП, ДПС и двама независими беше отхвърлено предложението на БСП за отлагане със шест месеца на гласуването на договорите за Ф-16

 • БСП: Държавата отдава летище "София" на концесия на Бавария без ясен план за развитието му

  Обвързани ли са бъдещите инвестиции в летище "София" с пътникопотока?

Оставете коментар