Петък, 23 Август 2019
Петък, 23 Август 2019
Два навеса трябва да бъдат премахнати от терасата на Пламен Георгиев

Два навеса трябва да бъдат премахнати от терасата на Пламен Георгиев

"Навесите са правени далеч преди последният собственик на имота да го придобие", допълни кметът на района Наталия Стоянова

Два навеса трябва да бъдат премахнати от терасата на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Това установи проверка на служители на районната администрация в столичния квартал "Слатина".

Кметът на района Наталия Стоянова допълни пред БНР:

"При проверката на терасата служителите - по член 223 от Закона за устройство на територията, при район "Слатина" установиха, че има изградени два навеса, които са над разрешената кота "било" на самата сграда и съответно тези навеси трябва да бъдат премахнати. Съставен е констативен акт и ще бъде издадена заповед за тяхното премахване. Навесите са правени далеч преди последният собственик на имота да го придобие".

Сауната на Пламен Георгиев законна, но навесите – не!

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Припомняме, че в средата на месец април разследване на бТВ показа, че сауната на терасата на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев e без документи.


За още две постройки там, в община „Слатина“ нямат документация, съобщи тогава за bTV кметът Наталия Стоянова. Според констативния протокол, става въпрос за обекти на почти 50 квадратни метра.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар