Неделя, 26 Януари 2020

ndt banner2

Неделя, 26 Януари 2020
Съдът оправда депутата от БСП Манол Генов за купуване на гласове

Съдът оправда депутата от БСП Манол Генов за купуване на гласове

Софийски градски съд оправда народния представител от ПГ на „БСП за България” Манол Генов по предявеното му обвинение за купуване на гласове.

„В продължение на близо две години бях подложен на политически натиск. Към мен и БСП бяха отправени много клевети и неистини за повдигнатото ми обвинение. Още от самото начало беше ясно, че то е плод на политическа поръчка, с цел очерняне и дискредитиране на политическия опонент". Това заяви депутатът Манол Генов след излязлото решение на Софийски градски съд.

"Още преди две години беше ясно, че обвинението е скалъпено и несъстоятелно от правна гледна точка. Всички тези абсурдни обстоятелства се потвърдиха от решението на СГС. Бях се превърнал в една от опорните точки на ГЕРБ, под диктовката на Цветан Цветанов и компания", коментира депутатът.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Жалко е, че институтициите в България допускат политическо заиграване с истината и справедливостта. Това е и една от причините гражданите да не вярват на институциите, които са задължени да постановяват справедливост. Надявам се всички, които участваха в тази клеветническа кампания, да получат своето справедливо възмездие. Все пак има граници, които политическото говорене не бива да прекрачва", заяви Генов.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner