Четвъртък, 19 Септември 2019
Четвъртък, 19 Септември 2019
Васил Василев: Подготвя се създаването на арабско НАТО под саудитско ръководство!

Васил Василев: Подготвя се създаването на арабско НАТО под саудитско ръководство!

Ще има ли война между Съединените щати и Иран? Американската армада напредва към Персийския залив, подготвя се създаването на арабско НАТО под саудитско ръководство. Какво може да си позволи, докъде може да стигне Тръмп и какви са най-силните козове на Иран?

Васил Василев споделя един безпогрешен критерии за това дали предстои война. 

В предаването си "Не се страхувай", което се излъчва по Българската свободна телевизия (БСТВ) довечера от 20.00, Василев отделя особено внимание на изборната кампания.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Според него, ако избирателната активност е ниска, отговорни за това няма да са избирателите, а партиите, които не съумяват да формулират каузи и да заинтригуват хората. И ако все пак повече хора отидат до урните, причината е, че изборите ще са своеобразен референдум "за" или "против" Борисов. 

Каква е истината около прословутата Стратегия за детето на правителството? Има ли я или няма такава? Не е ли тя опит за прокарване на Истанбулската конвенция през задния вход, не крие ли някаква модерна форма на еничарство, при което срещу родителите на най-будните деца се пращат доноси за насилие, след което децата биват отвеждани и обучавани или ползвани според указанията на чуждите спонсори на Стратегията. 

До къде може да стигнат продажниците в усилията си за фалшифициране на българската история? Няма ли утре да извадят тезата, че кръвният данък бил всъщност средство за въздействие върху недобросъвестните български родители, а зъбният данък бил израз на гостоприемството ни? 

Васил Василев ще покаже и уникален портрет на Васил Левски, направен от 11 700 монети от една стотинка и подарен му от Румен Манов, известен родолюбец и изследовател на историята ни. Двамата ще разговарят в студиото за робството, кръвния данък, зъбния данък и защо така упорито външни сили се опитват да преиначават миналото ни. 

"Не се страхувай" с Васил Василев, понеделник, 20.00, БСТВ.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар