Вторник, 18 Февруари 2020

ndt banner2

Вторник, 18 Февруари 2020

Плевенската панорама ще работи на 1 юни с безплатен вход за деца и учащи до 18 години

Плевенската панорама ще работи на 1 юни с безплатен вход за деца и учащи до 18 години

Със свободния си вход архитектурно-художественият комплекс ще даде възможност в Международния ден на детето повече посетители на детска и ученическа възраст да се докоснат до историческата експозиция, каза Мария Монова от музея

Плевенската панорама ще работи на 1 юни /събота/ с безплатен вход за деца и учащи до 18 години. Това съобщиха от Регионалния военноисторически музей в Плевен.

Със свободния си вход архитектурно-художественият комплекс ще даде възможност в Международния ден на детето повече посетители на детска и ученическа възраст да се докоснат до историческата експозиция, каза Мария Монова от музея.

Тази забележителност привлича туристи в почивните дни не само от България, но и от чужбина. Въпреки, че посещението бе с билети през празничните дни между 26 април и 1 май, Панорамата "Плевенска епопея 1877 година" имаше близо 2000 гости, сред които посетители от Великобритания, САЩ, Румъния, Гърция и Русия.

Дежурните екскурзоводи на този привлекателен туристически обект в Плевен приеха много посетители и в почивните 6 май и 24 май, допълни Монова.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner