Петък, 06 Декември 2019

ndt banner2

Петък, 06 Декември 2019
Александър Симов: Смешно е да се говори за смяна на системата с намаляването на субсидиите

Александър Симов: Смешно е да се говори за смяна на системата с намаляването на субсидиите

"Смешно е да се говори за каквато и да е смяна на системата с предложението на премиера за субсидиите. Това е все едно да разрушиш една къща и да си кажеш - започвам отначало. Нищо нормално и системно няма в това предложение". Това заяви народният представител от ПГ на "БСП за България" Александър Симов пред БТВ.

Той коментира, че след шамарите, които управляващите са получили с доклада на Европейската комисия и вчерашните изказвания на премиера и финансовия министър, пропагандната централа на ГЕРБ е пусната на пълни обороти. "ГЕРБ поставят темата за субсидиите на дневен ред заради доклада на ЕК, който потвърждава всичко това, което говорихме в кампанията за избори за ЕП и социалните предложения, които направихме .  Пред България има много по-важни теми- колкото и да се опитват управляващите да ги сменят, факт е, че получиха огромен шамар от Брюксел и очевидно ги боли", категоричен бе Симов.  

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Александър Симов добави, че е абсурдно хората, които са създали тази система, сега да искат да я разрушават. "Искат го, защото не зависят от субсидията, която получават. Те разполагат с целия държавен бюджет, който разпределят все едно дават парите от джоба си", заяви още народният представител. Той коментира, че въпросът за депозитите на партиите е много важен и припомни, че вчера народният представител  проф. Румен Гечев е предложил партиите, които имат депозити от субсидията си, да ги върнат в бюджета.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар