Четвъртък, 17 Октомври 2019
Четвъртък, 17 Октомври 2019
Временно без вода в някои части на София утре

Временно без вода в някои части на София утре

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 11 юни 2019 г. (вторник), съобщиха от пресцентъра на дружеството

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на резервоар „Градоман“ в кв. „Градоман“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- Вилна зона „Банкя“ – ул. „Рила“, ул. „Зора“, ул. „Искра“, ул. „Железничарска“, ул. „Кос“, ул. „Кукувица“, ул. „Средна гора“, кв. „Градоман“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Градоман“ – на площада.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Карлово“, ж.к. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Карлово“ от ул. „Враня“ до ул. „Козлодуй“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Карлово“, ъгъла с ул. „Козлодуй“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дърводелица“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Дърводелица“, ул. „Йованец“, ул. „Цар Иван Шишман“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дърводелица“, ъгъла с ул. „Йованец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любомир Миланов“, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Любомир Миланов“ от ул. „Страната“ до ул. „Реката“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Любомир Миланов“ №71.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Победоносец“, кв. „Кремиковци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Св. Георги Победоносец“ от ул. „Радивоя“ до ул. „Света Петка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Георги Победоносец“ ъгъла с ул. „Св. Петка“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар