Събота, 29 Февруари 2020

ndt banner2

Събота, 29 Февруари 2020

Младен Маринов с още подробности за инцидента, при който пострадаха деца при демонстрация на МВР

Младен Маринов с още подробности за инцидента, при който пострадаха деца при демонстрация на МВР

Вътрешният министър Младен Маринов изнесе по време на днешния парламентарен контрол статистика, според която за 2018 г. са извършени 22 престъпления от непълнолетни с хладно оръжие, като от тях четири са против личността. За сравнение през 2017 г. те са 33

За 2019 г., до май месец, извършените такива престъпления са 12, като за същия период миналата година те са били 15. Той отговори на въпрос на депутата Михаил Христов относно зачестилите нападения с хладни оръжия от непълнолетни.

Министър Маринов поднесе отново извинения от негово име и от името на МВР на пострадалите деца при демонстрация в Силистра, както и на техните родители. Това стана във връзка с въпрос от депутатите от БСП Антон Кутев и Стоян Мирчев за инцидента в Силистра.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Младен Маринов припомни, че тече проверка срещу директора на ОДМВР - Силистра и служителите участвали в организацията на събитието. Както и, че вече е забранил употребата на пиротехнически изделия при демонстрации на МВР. Вътрешният министър пое ангажимент да провери и отговори писмено дали има становище, според което светлинно-звуковите гранати са негодни и трябва да се бракуват.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner