Неделя, 21 Юли 2019
Неделя, 21 Юли 2019
Спецоперацията срещу БСП се провали с гръм и трясък

Спецоперацията срещу БСП се провали с гръм и трясък

Александър Симов коментира в социалната мрежа развоя на пленума на БСП

Време е да си го кажем.

Срещу БСП беше проведена масирана медийна спецоперация, която да насади мнението, че левицата е тежко разединена, морално разкъсана, политически обезсилена и абсолютно немощна.

Това беше ярък и много нечистоплътен опит в БСП да бъдат вкарани измислени разделителни линии и външни интриги, които да подлудят социалистите и напълно да ги обезвредят за местните избори.

Спецоперацията се провали. С гръм и трясък. Достатъчно е да отворите някои медии и ще го разберете.

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Калоян Паргов: Няма нужда от вълшебник на местните избори

  София има нужда от нова философия от това как да се управлява, каза лидерът на столичните социалисти

 • Депутатите одобриха сделката за новите изтребители Ф-16

  Депутатите одобриха сделката за новите изтребители. Гласуваха 210 народни представители. „За“ бяха 124, против – 83, а трима се въздържаха. За сделката гласуваха от ГЕРБ, ДПС, ВМРО и двама независими. Ген. Попов обаче предложи повторно гласуване.

  Повече от три часа продължиха дебатите в Народното събрание за това дали да се даде зелена светлина за закупуването на осем изтребителя Ф-16 от Съединените щати. Прогнозната цена е 1,2  милиарда щатски долара.

  С гласовете на ГЕРБ, ОП, ДПС и двама независими беше отхвърлено предложението на БСП за отлагане със шест месеца на гласуването на договорите за Ф-16

 • Нинова в Карлово: Нека превърнем свободата в смисъл на нашия живот!

  "На този ден, преди 182 години, една скромна българка ражда най-великия, най-чистия българин - Апостола. Свободата е смисълът на живота му."

Оставете коментар