Сряда, 11 Декември 2019

ndt banner2

Сряда, 11 Декември 2019
Изнудваният животновъд от инспекторите от БАБХ: Направиха го нагло и открито, по много обиден начин

Изнудваният животновъд от инспекторите от БАБХ: Направиха го нагло и открито, по много обиден начин

"Много трудно се взема такова решение - да подадеш сигнал за изнудване", сподели Мария Иванова и коментира, че сигурно така е направила услуга на други свои колеги, за да не бъдат изнудвани и те

"Не става въпрос за парите. Искаха да променят начина ни на живот, защото искаха по някакъв начин да приемем някаква форма на робство, защото това нямаше да бъде еднократно и последно. Направиха го нагло и открито, по много обиден начин".

Това разказа пред БНР Мария Иванова, животновъд от ферма в село Искра, която подаде сигнал срещу инспектори от Агенцията по храните, опитали се да изнудва семейството ѝ за рушвет. Тя уточни, че ѝ е било казано, че поисканите 1000 лева и две торби със сирене и кашкавал ще решат проблемите ѝ засега.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Тя обясни още, че инспекторите са се възползвали от това, че са открили административна грешка, която е била допусната в документацията на нейната ферма. "Това е техният метод, начин на изкарване на пари, който приложиха", разкри тя.

"Много трудно се взема такова решение - да подадеш сигнал за изнудване", сподели Мария Иванова и коментира, че сигурно така е направила услуга на други свои колеги, за да не бъдат изнудвани и те.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner