Четвъртък, 27 Февруари 2020

ndt banner2

Четвъртък, 27 Февруари 2020

Яне Янев е подал сигнал за кмета на Сандански към все още несформираната етична комисия на ГЕРБ

Яне Янев е подал сигнал за кмета на Сандански към все още несформираната етична комисия на ГЕРБ

Водопроводът е абсолютно законен. Тази постъпка е и законна, и морална. Не само един хотел ще се възползва от тази минерална вода, а и много други. Няма конфликт на интереси", разкри кметът на община Сандански Кирил Котев

"Сигналът е за почти цялата работа на общинските съветници на Сандански през последните 4 години. Първият сигнал е свързан с разрешение за строеж на водопровод с минерална вода на Александър Манолев, братът на кмета и негов съсед. Те получават разрешение и заповед от кмета за един ден. Водопроводът минава през парка и стига до хотела на кмета, къщата за гости на Манолев и къщата на съседа на кмета. По всичко личи че е оказан натиск", разкри лидерът на РЗС в сутрешния блок на БТВ. 

"Водопроводът е абсолютно законен. Тази постъпка е и законна, и морална. Не само един хотел ще се възползва от тази минерална вода, а и много други. Няма конфликт на интереси", разкри кметът на община Сандански Кирил Котев. 

"Това, че Борисов обяви на Конгреса, че иска да се бори с феодализма по места, ме кара наистина да имам надежда", допълни Яне Янев. 

"Свещеници ми казаха, че кметът е направил освещаване на басейна в началото на годината, а разрешението е издадено преди 2 седмици", каза още той. 

"Разрешението за водоползване се издава преди разрешението за строеж. Етичната комисия ще дойде и прецени. Това не е първият хотел в България с минерална вода", отговори кметът. 

"Истинският кмет на Сандански не е Котев, а Манолев. Вижда се, че го защитаваше и за къщата за гости и за джакузито му", завърши Янев.

Преди месец Яне Янем пак разказа в ефир, че  от години жителите на града знаят, че Манолев живее в къщата за гости, която е в съседство на хотел, собственост на майката на кмета на Сандански Кирил Котев. По думите му имотът на Манолев е бил изграден "изключително мистериозно в парка". "Как някой си е уредил тези терени, как си е позволил да ореже вековни чинари, е друг въпрос", каза Янев и разкри, че "Манолев през последните години се опитва да феодализира целия град".

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner