Вторник, 10 Декември 2019

ndt banner2

Вторник, 10 Декември 2019
Хотелиерът, нападал туристи в Слънчев бряг: Съжалявам за станалото, емоцията надделя

Хотелиерът, нападал туристи в Слънчев бряг: Съжалявам за станалото, емоцията надделя

Трите жени ми се нахвърлиха, колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Израелските туристи просто ни предизвикаха, разказва Иван Тодоров

„Ситуацията е изкарана изцяло от контекста на случилото се. На 5 юли около 11:00 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Колегите ми са направили проверка на резервацията.

Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде”, разказа в ефира на Нова телевизия хотелиерът Иван Тодоров.

Той се извини публично на всички хора, които са станали свидетели на този инцидент. „Изпуснах си емоциите. Съжалявам, че се стигна до този инцидент", сподели той. 

„Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха”, каза още Иван Тодоров.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner