Неделя, 25 Август 2019
Неделя, 25 Август 2019
България Ер изостави пътници в Берлин

България Ер изостави пътници в Берлин

"Попаднахме в абсурдна ситуация", разказа пострадала от хаоса пътничка

Пореден неприятен случай с авиокомпания България Ер. 

Днешният полет от Берлин за София, който трябваше да излети в 10,10 часа, не само, че закъсня с часове, но се оказа, че българският превозвач е изпратил за полета машина с много по-малко места, отколкото са продадените билети.

"Попаднахме в абсурдна ситуация. До 12,30 часа никой не можеше да ни каже нищо, защо се бави полетът. Наложи се да звъня до София, за да разбера, че самолетът, който трябваше да ни обслужи, още е в България", разказа пред OFFNews пострадала от хаоса пътничка.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

След като в крайна сметка на летището в Берлин се появил самолет на България Ер, се оказало, че местата на борда са с 30 по-малко от продадените билети.

Една част от хората успели да се качат, но други останали в германската столица без каквото и да е обяснение на какъв принцип са подбрани "привилегированите" клиенти. По този начин "късата клечка" изтеглили възрастни хора и семейства с малки деца.

България Ер няма свой представител на летище "Тегел" в Берлин и комуникацията с компанията е крайно затруднена. Съдействие получихме единствено от компанията, от която закупихме билетите си, обясни читателката ни.

Оттам единственият вариант за транспорт до София, който й предложили бил късно тази вечер с полет с прекачване във Виена.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар