Неделя, 25 Август 2019
Неделя, 25 Август 2019
Калфин: Щом 20-годишен хакер може да влезе в системите, как ще влезем Шенген?!

Калфин: Щом 20-годишен хакер може да влезе в системите, как ще влезем Шенген?!

Очаквах Урсула фон дер Лайен да спечели с много по-голямо мнозинство. Предишния ден тя в писма изтъкна своите намерения.

Това каза в предаването “Плюс – минус” по Нова телевизия бившият външен министър и бивш вицепремиер Ивайло Калфин по повод избора на нов председател на Европейската комисия. Според него е било редно Европарламентът да участва в разговора за наследник на Жан-Клод Юнкер. “Бружение срещу Фон дер Лайен не е имало, имаха само германците, защото тя е била министър на Германия”, добави още той. 

Калфин заяви, че сега с избора на Урсула фон дер Лайен Еманюел Макрон много добре си е изиграл картите. “Това, което обеща Фон дер Лайен е прекрасно, но за да се случи всичко това, трябва да има съгласие между ЕП и страните - членки. В обещанията ѝ обаче нямаше остри противоречия. Явно истински експерти са работили. Ако се навлезе по-надълбоко, ще се види, че програмата ѝ е омекотена”, каза Ивайло Калфин. 

Той коментира и теча на информация от НАП. По думите му, сега вече не се знае дали ще влезем в Шенген скоро. “Щом 20 - годишен хакер може да влезе в системите, представете си как ще влезем в Шенген”, добави бившият външен министър.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар