Вторник, 21 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 21 Януари 2020
Калфин: Щом 20-годишен хакер може да влезе в системите, как ще влезем Шенген?!

Калфин: Щом 20-годишен хакер може да влезе в системите, как ще влезем Шенген?!

Очаквах Урсула фон дер Лайен да спечели с много по-голямо мнозинство. Предишния ден тя в писма изтъкна своите намерения.

Това каза в предаването “Плюс – минус” по Нова телевизия бившият външен министър и бивш вицепремиер Ивайло Калфин по повод избора на нов председател на Европейската комисия. Според него е било редно Европарламентът да участва в разговора за наследник на Жан-Клод Юнкер. “Бружение срещу Фон дер Лайен не е имало, имаха само германците, защото тя е била министър на Германия”, добави още той. 

Калфин заяви, че сега с избора на Урсула фон дер Лайен Еманюел Макрон много добре си е изиграл картите. “Това, което обеща Фон дер Лайен е прекрасно, но за да се случи всичко това, трябва да има съгласие между ЕП и страните - членки. В обещанията ѝ обаче нямаше остри противоречия. Явно истински експерти са работили. Ако се навлезе по-надълбоко, ще се види, че програмата ѝ е омекотена”, каза Ивайло Калфин. 

Той коментира и теча на информация от НАП. По думите му, сега вече не се знае дали ще влезем в Шенген скоро. “Щом 20 - годишен хакер може да влезе в системите, представете си как ще влезем в Шенген”, добави бившият външен министър.

Свързани статии (по етикет)

  • Данъчна инспекторка от НАП осъди прокуратурата за над 80 000 хил. лева

    През 2013 година Османова и колегите ѝ Марияна Димитрова и Мирослав Нонев бяха задържани и първоначално прокуратурата обяви, че ще разследва търговия с влияние и пране на пари. Последваха обаче само обвинения в престъпления по служба, а разследването беше прекратено през 2015 г. Междувременно беше разпространена информация, че данъчните са били проверявани от инспектората на финансовото министерство заради прекалено висок стандарт на живот, след което пък стана ясно, че Бехтие Османова е спечелила по-рано рекорден джакпот от тотото за 7 млн. лева, докато е работила в Кубрат

  • Система от интелигентни сензори ще следи от днес качеството на въздуха в София

    Система от интелигентни сензори ще следят от днес качеството на въздуха в София, съобщи на пресконференция в Столичната община зам.-кметът по екология Йоана Христова

  • НАП респектира заведения, хотели и търговци в зимните курорти

    Националната агенция за приходите започва контролна кампания в зимните курорти, предупредиха от институцията

Оставете коментар

baner

 FB banner