Четвъртък, 22 Август 2019
Четвъртък, 22 Август 2019
Кеворк срещу Владо Тошев и бомбардиращата идиотщина

Кеворк срещу Владо Тошев и бомбардиращата идиотщина

„Клетият оратор, който произнесе в Парламента още по-клетата си фраза, постави под съмнение не само годините на Прехода, ами и управлението на ГЕРБ, което заема една трета от това славно време – от ГЕРБ сигурно ще му дърпат ушите, но така е, когато главата ти се е развила от този Лайф."

„Клетият оратор, който произнесе в Парламента още по-клетата си фраза, постави под съмнение не само годините на Прехода, ами и управлението на ГЕРБ, което заема една трета от това славно време – от ГЕРБ сигурно ще му дърпат ушите, но така е, когато главата ти се е развила от този Лайф.
В парламентарния дебат за закупуването на Ф-16/блок 70 изплющя една удивително глупава фраза: „Избираме или жизнь, или лайф, решавайте!“

Авторът на фундаменталния избор – Жизнь или Лайф – не е някакъв склерозирал от отчаяние антикомунист, а човек, формиран изцяло по време на соца, стигнал е до прозрението си, когато е вече на около 65 години. Цяло чудо е, че е достигнал до озарението едва заради Ф-16/70.

Интересно, каква пък е представата му за Лайфа – може би това е нещо като битието на един днешен български депутат.

А представата му за Жизнь-а, но не собствения му живот, а този на един „номинален“ български гражданин?

Ако беше казал, че Ф-16/70 ще измъкне от Блатото мизерстващите българи, повече щяхме да му повярваме, отколкото да си измива ръцете/съвестта с проклетията Жизнь, в която и той е пребивавал, и то не лошо – гушкал се е в тогавашната армия и една дума не е обелвал за Лайфа…“.

Повече от точния анализ, направен от Кеворкян, може да прочетете тук:
http://afera.bg/%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%b6%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d1%8c-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d1%84/?fbclid=IwAR2CtkgOEuaQIILOgd4xWmh0xfnWY6fQEejNzoBBV3vqVxKQx1rYhIa1yqo

Свързани статии (по етикет)

  • Кеворк Кеворкян: Всички чуми

    Чумата не е една, това е ясно. Сега свинската е на мода, върши и добра работа - прикрива другите. Има и по-опустошителни между тях. 

  • Кеворк Кеворкян: От умрял писмо

    Не е лесно да се работи в жанра „От умрял писмо“: газ от Туркменистан, завод на Фолксваген, завод на Тойота и пр.

  • Кеворк Кеворкян с писмо до Кошлуков

    Преди малко прочетох дописката на Васил Петев  „Кой ограби БНТ?“ – NBOX.BG. Ако още не си я прочел – направи го. И след това се обади на главните редактори на  по-известните медии – и ги помоли да препечатат дописката. Ако откажат, значи и те са в кюпа, така сами ще си го признаят

Оставете коментар