Сряда, 13 Ноември 2019
Сряда, 13 Ноември 2019
Днес започва подмяната на "перките" по столичната улица "Граф Игнатиев"

Днес започва подмяната на "перките" по столичната улица "Граф Игнатиев"

Демонтажът на перките и монтирането на колчетата ще отнеме няколко дни, уточниха от общината

Подмяната на "перките" по столичната улица "Граф Игнатиев" започва днес. Част от новите ограничители вече са пристигнали и се извършва подготовка за смяната, научи OFFNews от Столична община. 

Новите ограничители на Графа са стоманени колчета с височина 60 см. Решението за болардите бе взето от експертен съвет към НАГ в началото на април. 

Демонтажът на перките и монтирането на колчетата ще отнеме няколко дни, уточниха от общината. 

Преди дни жена пострада, след като се спъна в перка, а съпругът й изкърти с "кози крак" три и ги хвърли на трамвайната линия. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Александър Рогачев, който бе задържан за 24 часа, разказа днес пред Нова тв: Исках да заявя, че някой нещо трябва да направи, за да събуди това заспало българско общество.

Той допълни, че е направил това в момент на афект. "Видях, че жена ми лежи потънала в кръв. Брадичката й беше разцепена. Имаше рани по ръцете и колената й. Внесох я на ръце в магазина. Помолих комшията за един „кози крак”, защото тези неща са трудни за пренасяне и ги избутах на трамвайната линия абсолютно умишлено", обясни Рогачев, който стопанисва търговски обекти в района. 

По думите му действията са предизвикали разнопосочни реакции. "Половината хора ми ръкопляскаха, а другата половина ме обвиняваха във всички земни грехове. Разбирам, че може би съм постъпил неправилно", обясни мъжът.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар