Сряда, 18 Септември 2019
Сряда, 18 Септември 2019
Борисов инспектира стадиона на "Арда"-Кърджали

Борисов инспектира стадиона на "Арда"-Кърджали

На входа на стадиона го чакаха група привърженици на отбора, които го посрещнаха с аплодисменти (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов се появи на обновения стадион на ФК "Арда"-Кърджали, за да провери съоръжението и пусна предаване на живо във Фейсбук. Заедно с него са и министрите на финансите Владислав Горанов и на спорта Красен Кралев. По-късно премиерът ще участва в откриването на златната мина "Ада тепе" край Крумовград.

На входа на стадиона го чакаха група привърженици на отбора, които го посрещнаха с аплодисменти.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Припомняме, че в началото на юли премиерът се срещна с ръковоството на футболния клуб и им обеща да намери справедливо решение за финансирането на клуба.

Привържениците на клуба пък излязоха със специална декларация, за да изразят благодарността си към Борисов и да го защитят от критиките на лидера на БСП Корнелия Нинова, която го критикува, че насред кризата с африканската чума, се занимава с футболни клубове.


Медия

Свързани статии (по етикет)

  • Борисов: Таванът на заплати пречи да привлечем киберспециалисти

    Ако се отнасяме с толерантност към хакерите, нищо добро не ни очаква. Законите и сега не са лоши, просто трябва да се спазват. Ние искаме да облекчим гражданите, да има повече електронни услуги, но ако някой троши непрекъснато, ще се върнем към пишещите машини, заяви Бойко Борисов. Той участва във форума „Взаимодействие между публичната и частната сигурност: Стратегическа роля на публично-частното партньорство за противодействие на киберзаплахи“, съобщава БНТ

  • Борисов откри новия завод на Домусчиеви

    Премиерът Бойко Борисов участва в откриването на новия завод за производство на фармацевтични продукти и фуражни добавки на "Биовет" и Хювефарма" в Пещера. Мажоритарен собственик на "Биовет" е "Хювефарма" АД, която е притежание на братята Георги и Кирил Домусчиеви.

  • Предадоха ли се десните за местните избори?

    Илиян Василев обяви битката за смяна на Гешев като много по-важна от тази за местното управление

Оставете коментар