Сряда, 19 Февруари 2020

ndt banner2

Сряда, 19 Февруари 2020

Славчо Атанасов: И след Тотев моделът "Тотев" си остава в Пловдив

Славчо Атанасов: И след Тотев моделът "Тотев" си остава в Пловдив

"Местните избори са най-сложни и специфични. В Пловдив се наложи модела Тотев с негативен заряд. Всяка партия гледа да наложи идеите си. По време на последните избори пловдивчани казваха: „Лягаме си със Славчо Атанасов и се събуждаме с г-н Тотев“.

Тотев си направи филм как се купуват гласове, който е скандален. Едва ли не да бъде наръчник на другите кандидати. Според топ наказателни юристи има 6 криминални престъпления в този филм-как се прави предизборна кампания в деня на размисъл, как се пуска фалшива статия във вестник, как държавни структури притискат определен електорат. Моделът "Тотев" остава. Тези материали бяха предоставени на прокуратурата. Журналист снима как се купуват гласове в центъра на Пловдив".

Това заяви депутатът и кандидат за кмет на Пловдив, издигнат от НФСБ и ВМРО Славчо Атанасов в ефира на БТВ. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Според него спорът в коалицията е чисто юридически. Хората не се интересуват от него, а от това, което правим за тях. Най-сложното нещо в политиката е коалицията. Не помня коалиция, която да не е имала вътрешни търкания. 

„На изборите се видя, че колегите от "Атака" нападнаха своите собствени колеги от ВМРО. След това, което се случи, нямаше как да продължат заедно. Има една политическа лоялност, която се следва. Много жалко за Явор Нотев и проф. Станислав Станилов, коментира той.

„На последните евроизбори трябваше да се явим заедно, при което щяхме да имаме още един евродевпутат. Нашите лидери решиха да се явят поотделно и това беше грешка. Една от причината, колегите от ВМРО да съберат целия патриотичен вот бе, че кампанията започна по-рано, а и много хора решиха да не разпиляват вота си“, смята Атанасов.

„Няма да има разпад на коалицията, защото и двете партии са си крайно необходими. Коалицията между патриотични формации се приема много добре“, каза още кандидатър за кмет на Пловдив.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner