Събота, 25 Януари 2020

ndt banner2

Събота, 25 Януари 2020
139 войници получиха удостоверения за завършен курс по начална военна подготовка

139 войници получиха удостоверения за завършен курс по начална военна подготовка

„Придобитите тук знания и практически умения ще ви дадат основание с уважение да си спомняте за вашите командири и инструктори. Пожелавам ви още по-големи успехи във военната служба, длъжностно развитие и достойно изпълнение на задълженията ви като защитници на Родината ни!”, каза полковник Бешев

139 войници получиха удостоверения за завършен курс по начална военна подготовка днес, 13 септември, на строевия плац на Единния център за начална подготовка (ЕЦНП) – Плевен. На тържествения ритуал командирът на ЕЦНП полковник Николай Бешев в словото си изрази увереност, че новоназначените войници ще се впишат достойно в новите си колективи, с действията си ще допринесат за издигане престижа на военната служба и авторитета на българския войник у нас и зад граница. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Придобитите тук знания и практически умения ще ви дадат основание с уважение да си спомняте за вашите командири и инструктори. Пожелавам ви още по-големи успехи във военната служба, длъжностно развитие и достойно изпълнение на задълженията ви като защитници на Родината ни!”, каза полковник Бешев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner