Събота, 19 Октомври 2019
Събота, 19 Октомври 2019
Ето как изглежда път за над 4 млн. лв. в участъка Бяла - Ценово - Свищов

Ето как изглежда път за над 4 млн. лв. в участъка Бяла - Ценово - Свищов

На 15 юни тази година беше започнат мащабен ремонт на републиканския път между общините Свищов и Ценово

Стойността на проекта 4.1 млн. лева, според кмета на Свищов Генчо Генчев. Средствата за ремонта на близо 19-километровата пътна отсечка са осигурени от Републиканския бюджет, отбелязва "Дунавмост", цитирано от frognews.bg.

За съжаление, шофьорите не можаха да му се порадват прекалено дълго, защото броени месеци по-късно, пътят вече пропада.

"Преасфалтираха го преди 3-4 месеца! Сега ще слагат мантинели хаха. Това не е единственото разцепване. Участъка е Бяла - Ценово - Свищов", споделя г-н Дончев в социалната мрежа.

 

Свързани статии (по етикет)

  • 40% от българските пътища са в много лошо състояние

    Близо 40% от пътищата в България са в незадоволително или лошо състояние. Това се разбира от доклад за състоянието на безопасността за движение в страната. Документът е публикуван в правителствения Портал за обществени обсъждания и е цитиран от "Сега". Докладът е изготвен от създадената наскоро Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата".

  • Започна акция за контрол на тежкотоварни автомобили и автобуси

    От днес до 20 октомври у нас се провежда специализирана полицейска акция за контрол на товарните автомобили и автобусите, съобщават от пресцентъра на МВР.

  • Бум на ремонти на автомобили заради некачествени горива

    Бум на ремонтите на автомобили заради некачествено гориво отчитат от сервизите. Близо 190 000 литра некачествени горива в бензиностанции у нас са забранени за продажба от началото на годината

Оставете коментар