Четвъртък, 14 Ноември 2019
Четвъртък, 14 Ноември 2019
Директорът на "Дунарит" с подробности за пожара

Директорът на "Дунарит" с подробности за пожара

В завод „Дунарит” са горели взривни вещества

Това разкри в предаването „Плюс минус” по Нова телевизия изпълнителният директор на завода Петър Петров. „Обстановката вече е спокойна, практически няма пожар. По нашите процедурни правила трябва да се изчака 24 часа преди огледът да бъде разрешен”, обясни Петров и добави, че взривните вещества не се гасят, защото това може да предизвика взрив.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Според него причината за пожара може да е както човешка грешка, така и техническа причина, но може и да е съвсем страничен фактор, който не е предвиден. „Всичко е възможно да се е случило”, заяви Петров.

Свързани статии (по етикет)

  • Директор в Министерството на културата подаде молба за напускане

    Директорът на дирекция "Правнонормативна дейност и обществени поръчки" в Министерството на културата (МК) Татяна Цветанова подаде молба за напускане във връзка с искова молба от министерството към фирмата изпълнител на дейностите по проекта "Античен културно-комуникационен комплекс "Сердика"

  • Директор на банка в Хърватия изпразни трезора и избяга

    Директор на банка в хърватския град Върлика е обявен за издирване. Той е заподозрян за колосална кражба. Изчезнал е с най-малко 11 милиона куни /близо 1,5 милиона евро/, които отмъкнал от банковия трезор, съобщава в. "Слободна Далмация"

  • Иран "пълни" центрофуги в спрян досега подземен ядрен завод

    Иран е започнал да инжектира уранов газ в 1044 центрофуги в подземния ядрен завод Фордо - поредната стъпка на Техеран за съкращаване на задълженията му по ядрената сделка от 2015 г., предадоха световните агенции

Оставете коментар