Петък, 06 Декември 2019

ndt banner2

Петък, 06 Декември 2019
Йорданка Фандъкова планира 4 нови технологични зони

Йорданка Фандъкова планира 4 нови технологични зони

Градоначалникът изтъква, че в София се превръща в дигитален център като 90% от IT компаниите в България работят в града

Създаване на 4 нови технологични индустриални зони в София обещава кметът на града Йорданка Фандъкова. В клип във "Фейсбук" кандидатът за нов мандат на ГЕРБ и СДС на Местни избори 2019 споделя, че голямата ѝ цел в следващите две години ще бъде привличането на на стратегически инвеститори във високотехнологичното производство.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Това ще бъде и допълнителен стимул за бизнеса, който успешно работи в града и за нови компании, които да изберат София", казва Фандъкова. Тя припомня, че в предизборната ѝ платформа е записано и построяване на нов корпус, в който ще могат да отворят филиали престижни международни училища и университети. Градоначалникът изтъква, че в София се превръща в дигитален център като 90% от IT компаниите в България работят в града.

"Работим за това София да е сред водещите европейски градове с мрежи от ново поколение, които предоставят нови услуги за гражданите и бизнеса. С участието си в София Тех Парк работим за модерни градски решения и развитие на научния потенциал", казва още Фандъкова.

Източник: Канал 3

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар