Неделя, 08 Декември 2019

ndt banner2

Неделя, 08 Декември 2019
Ангел Джамбазки: Знам решенията на софийските проблеми и ги предлагам

Ангел Джамбазки: Знам решенията на софийските проблеми и ги предлагам

Ние знаем решенията на софийските проблеми и ги предлагаме. Има кандидати, които не знаят кои населени места са в общината им. 

Това каза кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки в предаването "Панорама" по БНТ.

"Не ме интересуват други имагинерни битки, аз съм кандидат за кмет на София. Между моята кандидатура и тази на останалите, има отчетливи разлики. За да разберете разликата, попитайте ги за тяхното отношение към два големи паметника в София, попитайте си какво мислят за т.нар. джендърска политика, попитайте ги какво мислят за гей парадите“, призова той, цитиран от Новини.бг.

Джамбазки предупреди, че никой от другите кандидати няма да премахне нито едно циганско гето, както и че няма да накарат жителите на тези квартали да спрат да горят отпадъци.

„Битката на тези избори е силна навсякъде. На повечето места се явяваме срещу ГЕРБ. Политиката не е битка, а възможност да работиш за хората. Градът не се управлява от кмета, а от сработката между кмета и общинските съветници“, подчерта Ангел Джамбазки.

„За да не влизат "нафтовите печки" в центъра на града, трябва да се движат автобуси на метан и газ“, предложи кандидатът за кмет от ВМРО. По думите му друг важен въпрос освен транспорта е свързаността с Витоша и крайните квартали на града.

„Ако играехме за някой кандидат-кмет, нямаше да се кандидатирам. Има неща, които трябваше да се направят за града, но не са факт. Това е политически пост и са нужни политики, носи се и политическа отговорност“, посочи Ангел Джамбазки.

Той предупреди, че ДПС се опитват да спечелят циганския вот. Според него целта е да дойдат на власт, за да изпълнят целта си, да има втора джамия в София. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар