Петък, 13 Декември 2019

ndt banner2

Петък, 13 Декември 2019
КРИБ подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на София

КРИБ подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на София

„Имаме готовност да въведем електронни обществени поръчки, за да гарантираме прозрачност и да улесним бизнеса. Електронните услуги дават не само удобство на гражданите и бизнеса, но и осигуряват прозрачност на процедурите“. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат за кмет на София, по време на срещата с представители на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България

На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници Николай Стойнев, Владимир Данаилов и Зафир Зарков и Ирина Йорданова, както и Евгений Иванов, изпълнителен директор на КРИБ и зам.-председателят на организацията Боряна Манолова.


Фандъкова допълни, че вече се работи и за електронни разрешения за строеж от 2020 г. Това ще даде повече механизми за публичност и контрол.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„За мен е много важна работата с компаниите в града. Моето разбиране е, че за да бъде успешен градът трябва да развива икономиката. През последните няколко години София се развива бързо, а сега имаме шанс да привлечем и стратегически инвеститор, който да бъде мотор и за развитие на местната икономика“, обясни Фандъкова.

Тя каза, че приносът на общината е с инвестициите в инфраструктурата и в образованието, както и в стабилната финансова политика.

„В програмата ми предлагам да продължим инвестициите в големите инфраструктурни проекти. По разширението на Южната дъга вече се работи, работим по проекта от бул. „България“ към „Люлин“, завършването на вътрешните рингове и връзките към северните територии“, каза Фандъкова. Тя обясни, че се предвижда и развитието на 4 индустриални зони.

Снимка: БГНЕС

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner