Четвъртък, 12 Декември 2019

ndt banner2

Четвъртък, 12 Декември 2019
Паси: Борисов да поиска от Тръмп да построи Trump Tower у нас

Паси: Борисов да поиска от Тръмп да построи Trump Tower у нас

"Можем да поискаме от Тръмп засилено сътрудничество в авиокосмическата област, специално в НАСА"

Това заяви бившият външен министър Соломон Паси пред bTV във връзка с предстоящата визита на премиера Бойко Борисов в Белия дом на 25 ноември. Той подчерта, че тази визита е в отговор на покупката на Ф-16. По думите му така американският президент Доналд Тръмп заявява благодарността си за покупката на самолетите.

Соломон Паси отбеляза, че ако той е бил премиер, щял да предложи на Тръмп да изпрати един български космонавт до Луната. Може да се поиска от Тръмп да построи Trump Tower в България или пък едно голф игрище - в Малко Търново, Смолян или Видин, дори на Перелик, подчерта Паси.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)
Toй изтъкна още, че като киноартист можем също така да предложим на Тръмп да дойде да снима в Бояна филм, който да се бори да спечели Оскар.

Ние път можем да предложим на Тръмп да му продадем остров Белене и АЕЦ "Белене" - на острова може да се базира противовъздушна отбрана на САЩ, каза още Паси.  

Протоколът е нещо като котката - няма значение дали е бяла или черна, важното е да лови мишки. Нека видим с какви мишки ще се върне Борисов от Белия дом, коментира бившият външен министър нетрадиционния начин, по който премиерът ни показа на американския посланик Херо Мустафа напредъка на строителните дейности за изграждането на междусистемната газова връзка Гърция-България.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner