Петък, 13 Декември 2019

ndt banner2

Петък, 13 Декември 2019
Нинова към Карадайъ: Оттеглете подкрепата за Борисов и правителството пада

Нинова към Карадайъ: Оттеглете подкрепата за Борисов и правителството пада

"Днес Валери Симеонов е избран за зам.-председател на Народното събрание. Г-н Карадайъ грубо и недопустимо ни нападна, че ние от БСП, заедно с ГЕРБ, “олицетворяваме това недоразумение в политиката." По-кротко, г-н Карадайъ! БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция - ГЕРБ, ОП, ДПС"

Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова по повод днешното изказване на Мустафа Карадайь за избора на нов заме.-председател на Народното събрание, в което той нападна и БСП.

"Едните управляват официално с ГЕРБ, другите го правите задкулисно. Единия ден Борисов подхвърля нещо на едните, на другия - раздава с широки шепи на другите и всички вкупом го крепите, както беше на последните избори", каза още Корнелия Нинова. Тя призова партиите да се разберат вътре помежду си и да не прехвърлят семейните си раздори на БСП. "Не посягайте на авторитета на БСП. Мина времето, когато можехте да го правите с мълчаливото съгласие на ръководството й", добави тя.

"Казвате, че границата на търпимост е прекрачена. Покажете го. Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада. Твърдите, че за ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на държавата. Задържането на ГЕРБ се дължи на вас. Ако стабилността и сигурността на България са ви по-важни, го покажете с действия, не с голи думи", заяви Корнелия Нинова.     

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner