Събота, 29 Февруари 2020

ndt banner2

Събота, 29 Февруари 2020

Правосъдният министър с публично извинение към съседите си заради кола на НСО - Данаил Кирилов тръгва пеша из София

Правосъдният министър с публично извинение към съседите си заради кола на НСО - Данаил Кирилов тръгва пеша из София

Пеша из София ще се движи вече правосъдният министър Данаил Кирилов, след като негови съседи избухнаха, че колата на НСО, която го вози, затапва тротоар пред дома му

Във Фейсбук недоволен съсед на министъра изригна, че колата преседява почти час пред сградата, а шофьорът заплашвал минувачите.

"Моля да приемете извиненията ми по този случай! Поемам отговорността изцяло, без да оспорвам твърденията в коментара, които са необективни, неистински и пресилено преднамерени. Досега съм ползвал служебен автомобил изключително ограничено, но сега заявявам, че такъв автомобил повече няма да влиза, спира, престоява в квартала, в който живея", написа във Фейсбук Данаил Кирилов.

"Мнозина от Вас редовно ме срещат по софийските улици, значи, ще ме виждате още по-често. Специално поднасям извинения на моите съседи, ако по някакъв начин са изпитали притеснение, но Ви уверявам, че съм се убедил във внимателността и съобразителността на екипа от НСО да се стремят да съобразяват обстоятелствата добросъвестно. Извинения! Съжалявам", допълва той.

А ето какво написа в социалната мрежа Тодор Стоянов: "Всеки ден по няколко пъти този индивид /шофьора на министъра на правосъдието Данаил Кирилов/ преседява понякога почти по час паркирал на тротоара докато го чака пред входа на блока, където живее. Простака дори има наглостта ако си на тротоара да ти свирка и да те кара да слезеш на улицата, за да паркира. Когато влезеш в пререкание с него, че това е абсурдно, че е тротоар и не му е там мястото, това просто шофьорче започва да заплашва /знаеш ли кой съм аз и прочие. Моля споделяйте, за да се знае и току виж да се предприеме нещо."

По-късно текстът изчезна от страницата на Стоянов.

Източник: ПИК

Свързани статии (по етикет)

  • Кола блъсна момиче на столичен булевард

    Момичето е пресичало на пешеходната зелен светофар от ул. "Гюешево", когато е минал автомобил, който е имал право да премине - и за двамата светофарът е светел "зелено"

  • Цецка Цачева не иска да слезе от държавния мерцедес

    Цецка Цачева, която натрупа авторитетни титли, пред които обаче стои неутешимото определение бивша – министърка на правосъдието и председателка на Народното събрание, продължава да се вози в мерцедес на Националната служба за охрана. Законът й дава право да се наслаждава на безплатния, но много елегантен транспорт и служебната охрана чак до края на януари 2021 г. , пише в новия си брой „Уикенд“

  • Заловиха шофьор, който се движи със скорост от 194 км/час по АМ "Тракия"

    Най висока скорост в населено място заснета от контрольорски екип в града е 136 км в час

Оставете коментар

baner

 FB banner