Сряда, 19 Февруари 2020

ndt banner2

Сряда, 19 Февруари 2020

Детска Евровизия за 40 лв.

Детска Евровизия за 40 лв.

Започва продажбата на билети за концерта на 21 ноември в „Арена Армеец“

От днес започна продажбата на билетите за концерта на „Детска Евровизия“ 2015, който ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец". Шоуто ще бъде с начало в 19:30 часа.

Цената на билетите е от 40, 45, 50 и 60 лева. Отстъпката за деца до 14 години е 50%. Има и VIP пропуски, които са на стойност 80 лева и също могат да се вземат за половин цена за най-малките зрители.

В продажба ще бъдат близо 8 000 билети, които могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Eventim и на касата на зала „Арена Армеец". Билети за Детската Евровизия ще се продават и в Сърбия.

Допълнително ще бъдат пуснати в продажба и билети за Генералната репетиция, която е на 20-ти ноември. Съдържанието на шоуто ще бъде идентично с това на 21-ви ноември, но то няма да се излъчва на живо по телевизията, а ще се гледа само от журитата от страните-участнички в тазгодишното издание на конкурса.

Припомняме, че тази година Детската Евровизия е с най-силната конкуренция от 2007 година насам. Австралия и Ирландия са страните, които за първи път ще участват в престижния форум, заедно с Албания, Армения, Беларус, България, Грузия, Италия, Македония, Малта, Черна гора, Русия, Сан Марино, Сърбия, Словения, Холандия и Украйна.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner