Калин Терзийски: Е..т те и това е!

Калин Терзийски: Е..т те и това е!

Т. нар. писател пак изтрещя, публикува второ прочувствено излияние във Фейсбук

Калин Терзийски, който написа преди време, че ще се самоубива, а после се оказа, че нямал точно това предвид, а по-скоро края на писателската си кариера, отново изтрещя.
 
Този път т. нар. творец твърди, че нямал предвид себе си и своята смърт, а всъщност смъртта на българина като такава. Той излезе с прочувствено обръщение във Фейсбук към хилядите свои „почитатели“:
 
"За тези, които нещо не са разбрали: Аз не говоря за себе си мили хора, а за вас! За вас! Не не не не - не за себе си. А за вас! Вие абсолютно наивно решавате, че аз тук се оплаквам, че са ми спрели кранчето, че са ми резнали паричките! Аз не съм това, мамка му. Аз не съм от хората чакащи отдолу на капещи кранчета и оправдаващи всичко с лайняното си лично оцеляване. Аз съм живял години и без пари. Живял съм и съм писал. Аз говоря за вас! На вас ви спират парите. На вас ви отнемат литературата, на вас ви отнемат красотата и смисъла в живота. На вас ви режат половината от заплатите. И половината от правата. А вие - като видите, че някой от вас надига глава - и веднага, дълбокомислено, философски, робски клатите глава и казвате: Ами така е! Ти какво искаш?! Навсякъде е така! Не хленчи! Стига си се оплаквал! Ебат те и това е! Мълчи си! Ами като истински роб, като истински българин, като истински човек като нас - наведи глава. И си трай! Не хленчи, ами си трай! Така казват някои сред вас. Казват - трай си, защото Това Е Положението! Какво си се разциврил?! Аз цивря и хленча за вас, хора мили,(пък и колко да сте мили толкова)! Защото вас ви изнасилват, правят ви на лайна, побъркват ви, стрижат ви и ви унижават. А вие се ръчкате само един друг - предупреждаващо: Какво си се разхленчил, я си трай, я си налягай парцалите! Така се предупреждавате един друг. И продължавате напред. Преди поне строяхте светло бъдеще. Ето го и него - то е сега. За вас, за вас, за вас рева и плача аз, за вас е моя хленч. Не за мене си. За вас. И Горчив е той. А даже ми е и малко смешно. Добър ден".

Оставете коментар