Сряда, 16 Януари 2019
Сряда, 16 Януари 2019

Специален влак за Роби Уилямс пуска БДЖ

Специален влак за Роби Уилямс пуска БДЖ

Маркетинг отделът на родната железница се раздвижи покрай SPIRIT of Burgas

Маркетинг отделът на родната железница се раздвижи покрай гостуването на знаменитости по Черноморието. От там обявиха, че пускат музикален брандиран влак, носещ името на звездата от тазгодишното издание на SPIRIT of Burgas Роби Уилямс.

В първия ден на SPIRIT of Burgas (7-и август) и в деня след неговото провеждане (9-и август) символично нареченият Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с вагон-бистро, специална озвучителна система и диджей, които ще направят пътуването на меломаните повече от забавно и приятно. На 7-и август Robbie Williams EnterTRAIN ще замине сутринта от Централна гара София и ще пристигне следобедните часове в гара Бургас. На 9-и август влакът ще тръгне от Бургас в ранните следобедни часове и ще пристигне вечерта в гара София.

Предварителната продажба на двупосочни билети, за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN по маршрута София – Бургас – София, вече тече. Билетите за специално брандираните вагони на влака се продават с 20 % намаление, съгласно тарифата по релационни цени, само срещу закупен билет за събитието на всички билетни каси в железопътните гари и бюра в страната. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки (София – Бургас – София) е 31.30 лв. Посетителите на SPIRIT of Burgas, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета.

Нещо повече - в дните на фестивала всички влакове между София и Бургас ще пътуват директно до Бургас и от Бургас, без да се налага превоз на пътниците с автобуси поради извършваните ремонтни дейности по железния път от Национална компания „Железопътна инфраструктура”.

За да бъдат избегнати горещините, музикалният влак ще тръгва рано сутрин. В деня на откриването той ще тръгне от Централната жп гара в София в 7:45 часа. В Карлово влакът ще бъде в 10:15 часа, Казанлък – 11:18 часа, Сливен – 12:59 часа и ще пристигне в Бургас малко преди 15 часа. В деня след закриването на музикалния фестивал – 9 август влакът ще потегли от гара Бургас в 13:45 часа, в Сливен ще бъде в 15:55 часа, в Казанлък – 17:37 часа, в Карлово – 18:45 часа и ще пристигне в София в 21:05 часа.

Посетителите на Spirit of Burgas, които искат да пътуват с музикалния влак, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета за учащи и групи.

За феновете на Роби, които ще вземат влак от Букурещ ще пътуват през Горна Оряховица или Варна обаче, подобни глезотии няма да има.

Музикалният фестивал "Spirit of Burgas" ще се проведе на 7 и 8 август на централен плаж в морския град, чийто хотели вече се пръскат по шевовете. Най-верните фенове на Robbie Williams и Kasabian са били готови да платят по 2000 лв. за нощувка в хотела, където се предполага, че ще спят звездите на SPIRIT of Burgas, пишат морските медии. След като почти всички хотели в Бургас и региона са пълни, къмпингите и хората отдаващи квартири вече се подготвят, за да поемат допълнителния трафик от хора.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар