Петък, 13 Декември 2019

ndt banner2

Петък, 13 Декември 2019
Месията Роби Уилямс взриви 35-хилядната публика

Месията Роби Уилямс взриви 35-хилядната публика

Домакините на фестивала Spirit of Burgas от „Болкан ентъртейнмънт“ си заслужиха освиркването на публиката

Всемогъщият Роби Уилямс направи невероятно шоу на фестивала Spirit of Burgas. Животът във фестивалното градче започна да кипи часове по-рано. Програмата бе открита още в 18:00 от група Мастило, а точно в 19:20 на сцената излезе белгийският певец Milow. Преди кулминацията на деня пък многобройната публика бе подгрята от британския изпълнител Kwabs.

Роби се появи като месия точно в 22.30 ч. под звуците на „Кармина Бурана“ и положи началото на едно разточително пиршество, повел многочисления госпъл хор пред сцената през най-големите си хитове. Започна с Let Me Entertain You и продължи с Rock DJ.

Британецът успя с един жест да заличи недоволството на многохилядната публика на плажа в Бургас от организацията на „Спирита“, която ги застави с часове да преминават до входа на терена, притиснати един до друг.

„Добър вечер“, поздрави още в началото Роби на български и се представи. Кокетно предположи, че никой тук все още не го познава и ни запозна с някои добре известни факти от биографията си. Пробва да подаде реплики от хитовете си и получи с видимо удоволствие продължението им, повторено от десетки хиляди гърла. Затова предложи да се разбием и поде първите строфи на Come Undone.

Късата поличка на музиканта побърка множество жени, които протягаха ръце и развяваха плакати с надпис: "Love you, Roby (Обичам те, Роби)".

Роби не слезе от сцената, преди да закове вниманието на всеки, да го накара да пее с него и да се почувства докоснат „свише“. Една млада жена беше дори лично посветена. Зори от Благоевград издигна плакат с надпис на английски „Аз съм извънземна и искам твоето ДНК“ от първия ред и привлече вниманието на Уилямс. В отговор той й посвети парчето She’s The One. По-късно я извика на сцената, за да влезе в леглото му – част от декора на шоуто (така се случва на всеки негов концерт от турнето му).

Певецът стопли сърцата многохилядната публика. Той благодари на всички и обеща да се върне отново в България: „Бургас, вие бяхте невероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни се разсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали? Среща?".

С тези думи Роби Уилямс взриви над 35-хилядната публика зрители на централния плаж в Бургас, като накара всички да крещят името му. Над час и половина лошото момче на британската музикална сцена поддържаше еуфорията сред многобройните си фенове.

Неговото оттегляне бе прикрито с обичаен за такива концерти трик – небето над плажа в Бургас избухна с фойерверки, които вдигнаха очите на човешкото море, бавно оттичащото като вълна от плажа.

Фестивалът продължи след час и половина със „Стерео Ем Сис“. Тази вечер сцената завземат „Касабиан“.

Бургас поднесе чудесен подарък с концерта на Роби Уилямс. Но преди това „Болкан ентъртейнмънт“ заслужи публиката на госта да освирка поредната лоша организация на този фестивал, като застави зрителите да влизат часове наред в концертната зона – по крачка напред на всеки 5 минути. Предложи им карти за плащане, без които не можеше да се купи нищо на плажа – след това отново ги принуди да се редят на опашки, за да си върнат парите от картите, които не бяха употребени. Дребна подробност – използването на тоалетните се оказа почти невъзможно, тъй като бяха разположени прекалено далеч от терена.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner