Сряда, 19 Февруари 2020

ndt banner2

Сряда, 19 Февруари 2020

Министърът на културата Банов: Много ми е трудно да съм министър, не мога да се видя с приятели!

Министърът на културата Банов: Много ми е трудно да съм министър, не мога да се видя с приятели!

"Това е най-страшното нещо което ми се е случвало" изхлипа в ефир Банов, докато водещия Георги Любенов не спря да се хили като новоназначен подмазвач

 

Свидетели на комичен разказ станаха зрителите на БНТ в предаването "Денят с Георги Любенов" в което главни участници бяха баща и син Банови.

През цялото време министърът на културата Боил Банов примляскваше и се въртеше притеснено на стола си, докато баща му актьора Васил Банов го наблюдаваше критично. Двамата изглеждаха като двойка, комплексирано дете и неврозен баща, който всеки миг може да шибне един шамар на невчесаното си хлапе.

Боил Банов се оплака, че от както бил министър преживявал огромната трагедия, заключваща се в това, да не може да вижда приятелите си.

"Това е най-страшното нещо което ми се е случвало!" изхлипа с тъжен тон културният министър.

Чувайки това, патетичният до абсурдност водещ Георги Любенов, едва не ревна в ефир.

В моментите, в които Любенов не задаваше безумно тъпи или натегачески въпроси, той или се хилеше изкуствено и психопатски или обсипваше двойката с комплименти.

В културния си анализ интелигентният водещ стигна до там да предположи, че нещата в културата не вървят, защото в нея се вихрят "нечисти сили и безскрупулни злодеи". 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner