Четвъртък, 17 Октомври 2019
Четвъртък, 17 Октомври 2019
Министърът на културата Банов: Много ми е трудно да съм министър, не мога да се видя с приятели!

Министърът на културата Банов: Много ми е трудно да съм министър, не мога да се видя с приятели!

"Това е най-страшното нещо което ми се е случвало" изхлипа в ефир Банов, докато водещия Георги Любенов не спря да се хили като новоназначен подмазвач

 

Свидетели на комичен разказ станаха зрителите на БНТ в предаването "Денят с Георги Любенов" в което главни участници бяха баща и син Банови.

През цялото време министърът на културата Боил Банов примляскваше и се въртеше притеснено на стола си, докато баща му актьора Васил Банов го наблюдаваше критично. Двамата изглеждаха като двойка, комплексирано дете и неврозен баща, който всеки миг може да шибне един шамар на невчесаното си хлапе.

Боил Банов се оплака, че от както бил министър преживявал огромната трагедия, заключваща се в това, да не може да вижда приятелите си.

"Това е най-страшното нещо което ми се е случвало!" изхлипа с тъжен тон културният министър.

Чувайки това, патетичният до абсурдност водещ Георги Любенов, едва не ревна в ефир.

В моментите, в които Любенов не задаваше безумно тъпи или натегачески въпроси, той или се хилеше изкуствено и психопатски или обсипваше двойката с комплименти.

В културния си анализ интелигентният водещ стигна до там да предположи, че нещата в културата не вървят, защото в нея се вихрят "нечисти сили и безскрупулни злодеи". 

Свързани статии (по етикет)

  • АТАКА: БНТ нарушава законите. ЦИК да спре „Референдум”

    АТАКА иска от ЦИК да отмени предаването „Референдум”, което трябва да се излъчи на 15 октомври по БНТ. Причината е, че националната телевизия нарушава задълженията си по Изборния кодекс (ИК), Закона за радио и телевизия и Споразумението за отразяване, което е сключила с партиите и коалициите

  • Налче на ботуш

    Кеворк Кеворкян: Нищо особено не се случи в „Референдум“, освен, че за сетен път се потвърди, колко беззъба и самосугестирана е БНТ ... Можеше и Кошлуков да влезе в студиото и да се опита да претегли авторитета си. Той сигурно още си спомня, как в далеч по-съдбоносни времена го допуснах в изборното студио в нощта на 10 юни 1990 година

  • ВАС застана зад Волен в спора му с Кошлуков

    Върховният административен съд (ВАС) застана зад Волен Сидеров в спора му с генералния директор на БНТ Емил Кошлуков.

Оставете коментар