Блатечки направил актьорското сефте с гола роля

Блатечки направил актьорското сефте с гола роля

Секссимволът се разхождал дибидюс на сцена пред погледа на баща си


Асен Блатечки неслучайно заема челно място в редиците на родните секссимволи. Мокрият блян на бг зрителките е стартирал кариерата си с чисто гола сцена, научи първо Nbox. Късметлийките, видели актьора дибидюс, са били част от публиката на спектакъла „Любовникът“. Там Блатечки бил с коса до раменете, мечти във висините и пяна по тялото.

Негов партньор на сцената била Лиза Шопова, но за жалост вече над десетилетие постановката на Иван Урумов по пиесата на Харолд Пинтър спусна завеса за зрителите. Самият Блатечки има два спомена от представлението. Единият е за начетена госпожа от Русе, която го разбила от критика за играта му.

Другият е за покойния му баща, който на премиерата гледал от първия ред. „Аз излизам гол от ваната, обърнат странично към публиката. И в този момент се оказвам лице в лице с баща ми. Всичко става за секунди, след това си обличам хавлията и представлението продължава.

Вечерта след премиерата седим, ядем, пием и след около два часа баща ми казва „Абе, Асе, на тебе ти се видя ку...а бе, мойто момче”. И аз: „Ми, тате, това ми е професията”. А той: „Само така, само така”, споделял е през смях секссимволът Блатечки.

Оставете коментар