Неделя, 19 Май 2019
Неделя, 19 Май 2019
Днес е премиерата на новия клип на Ицо Хазарта

Днес е премиерата на новия клип на Ицо Хазарта

Срещу какво пее Ицо Хазарта в новата си песен

Днес е премиерата на новия хит на хип-хоп сцената в България – "Браво!" Парчето, което обещава да оглави класациите през идните месеци, е плод на колаборацията между NESCAFÉ® 3in1 и хип-хоп звездата Ицо Хазарта.

16 години след излизането на музикалната сцена на тоталния хит „3в1“ изпълнителят и любимият кафе-микс обединяват усилия, за да се изправят срещу предразсъдъците.

Новата самостоятелна песен на хип-хоп звездата - „Браво!“, вдъхновена от предстоящата кампания на кафе бранда, ще представи една нова страна на българската хип-хоп музика. В клипа Ицо Хазарта влиза в ролята на рокер, който показва колко е важно да опознаем хората, преди да ги съдим. Видеото ще изненада с неочакван развой на събитията и ще задържи вниманието на зрителя до самия край с превъплъщенията на главния герой в рокер, рапър и учител. Сюжетната линия приканва да не бързате да съдите, преди да опознаете някого. 

Резултат с изображение за ицо хазарта и новата му песен


Чрез съвместния си проект NESCAFÉ® 3in1 и хип-хоп звездата демонстрират колко е важно хората да се опознаят, преди да си слагат етикети. Ицо и NESCAFÉ® 3in1 отправят към всеки един ясно послание: #ChatBeforeYouJudge (Опознай, преди да съдиш!). Режисьор на клипа е Валери Милев, който е работил и по редица други музикални проекти заедно с Ицо Хазарта и Ъпсурт.

Почитателите на NESCAFÉ® 3in1 и Ицо Хазарта могат да се насладят на новата песен и видео, а съвсем скоро ги очаква и любимата кафе напитка с напълно нова рецепта!

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар