Петък, 24 Януари 2020

ndt banner2

Петък, 24 Януари 2020
„Иcкам да cе наcлаждавам на живота, да пpавя това, което иcкам”

„Иcкам да cе наcлаждавам на живота, да пpавя това, което иcкам”

Мелани Грифит на 62 – свободна и независима от нищо

Какво свързва Типи Хедрен, звездата от „Птиците” на Алфред Хичкок, актьора Дон Джонсън от „Ванила Скай”, мургавия блян на половината женски свят Антонио Бандерас и неотразимата Дакота Джонсън, изгряла в „50 нюанса сиво”? Мелани Грифит. Тя е дъщеря на Типи, майка на Дакота от брака й с Дон и дели 18 години добро и зло, скръб и радост с мачото Бандерас.

Мелани Грифит е родена на 9 август 1957 г. и още като 9 месечно бебе снима телевизионна реклама, а на 17 вече е пред камерата. На 14 вече е срещнала бъдещия си първи съпруг Дон Джонсън, с когото имат връзка 4 години преди официално да сключат брак. За пръв път, защото ще го направят и през 1989 г., за да се разделят окончателно през 1996-а. Защото тогава започва любовната одисея с Антонио Бандерас.

Мелани е много добра актриса, тя печели „Златен глобус” на 31 години за филма „Работещо момиче”, където си партнира с Харисън Форд. Впечатляващи са ролите й в последвалите го „Още един ден в рая” и „Луди в Алабама”.

С дъщеря си Дакота Джонсън

Следва затишие, тя се появява в малки роли в независими филми. За сметка на това личните й зависимости от алкохол, наркотици и болкоуспокояващи я вкарват три пъти на лечение в клинична обстановка.

С Дон Джонсън

Не по малко опасна е и пристрастеността към пластичната хирургия, до степен да се обезобрази в желанието да постигне вечна младост. Но тя преодолява всичко това, или поне твърди в изявите си пред пресата, че го е преодоляла. И е категорична, че нито едно от залитанията й не е попречило на грижата за трите й деца, че каквото и да се е случвало, в каквото и състояние да е била, не е пренебрегвала майчинските си ангажименти.

С Антонио Бандерас

Актрисата, както и доста от зведните й колежки, остро критикува холивудската индустрия, където актрисите над една определена свежа възраст остават зад борда, защото се търси не талант, а млада плът. Споделя впечатленията си, че новите ленти залагат на къмпютърните ефекти и супер героите, а истинското кино не влиза в сметките на филмовия бизнес в Меката Холивуд, което е изключително разочароващо за нея.

На 60 години Мелани Грифит излиза с приятелки, съпричастна е с това, което вълнува двете й дъщери и сина й, чака добър сценарий, а от любовните връзки си е дала почивка. Но бъдещето винаги пази хубави изненади за търпеливите.

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner