Четвъртък, 22 Август 2019
Четвъртък, 22 Август 2019
Светът изгуби Робин Уилямс на днешната дата през 2014 г.

Светът изгуби Робин Уилямс на днешната дата през 2014 г.

“Независимо от това какво ви казват хората, думите и идеите ви могат да променят света”

Светът изгуби един от легендарните си актьори на днешната дата през 2014 г. Робин Уилямс бе намерен мъртъв в дома си в Сан Франциско, а полицията установи, че 63-годишният актьор сам е отнел живота си.

Роденият на 21 юли 1951 г. в Чикаго Робин Уилямс бе един от най-успешните актьори на нашето време. Зад себе си комикът остави филми като "Good Morning, Vietnam", "Приключенията на барон Мюнхаузен", "Мисис Даутфайър", "Джуманджи", "Двестагодишен човек", печели Оскар за "Добрият Уил Хънтинг", три Златни глобуса и три награди Грами. Той е на 13-о място в списъка на „100 най-големи комици за всички времена“. През 2009 година е включен в Дисни Залата на славата като легенда на Дисни.

Уилямс стана известен след участието си в телевизионната поредица „Морк и Минди“ (Mork and Mindy) и с участието си в редица популярни филми през 1980-те.

 Преди смъртта си актьорът се бори с депресия и с начален стадий на Паркинсон.

Свързани статии (по етикет)

  • Ювентус може да остане без треньора

    60-годишният Сари не бе на скамейката на Юве по време на последната проверка срещу Триестина в събота

  • Почина актьорът Питър Фонда

    Почина американският актьор Питър Фонда. Той е издъхнал на 79-годишна възраст в дома си в Лос Анджелис от дихателна недостатъчност вследствие рак на белите дробове, съобщава БНТ.

  • Ален Делон е получил инсулт

    Семейството на Ален Делон е успяло да запази новината за здравословното му състояние в тайна няколко седмици, съобщи БНТ

Оставете коментар