Понеделник, 27 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 27 Януари 2020
Вдигат тавана на заплатите в Левски

Вдигат тавана на заплатите в Левски

Сините не могат да намерят читав нападател за без пари

Ръководството на Левски най-вероятно ще вдигне тавана на месечните възнаграждения на футболистите през зимната пауза. Такова поне е желанието на спортно-техническото ръководство в лицето на Георги Иванов и Стойчо Стоев, научи Nbox.

Причината е, че двамата искат отборът да бъде подсилен поне с двама качествени нападатели през зимната пауза. Сините цял сезон имат проблеми на този пост, след като недоразумението Наско Курдов бе изгонен, а Умар Диаби не показва нужната класа.

От Герена вече имат няколко варианта за тарани от чужбина. Те обаче ще искат повече пари, отколкото клубът може да им предложи в момента. Таванът на заплатите в Левски е 12 хиляди лева. Читав нападател ще иска минимум 16-18 хиляди на месец и това е причината засега преговорите да зациклят.

Друг проблем е, че в момента Левски няма пари за трансфер, а търси основно свободни агенти. Това прави задачата пред Гонзо и Стоев още по-трудна.

В момента топката е в полето на Иво Тонев и останалите собственици на клуба. Те трябва да решат дали да отпуснат допълнителни средства за нови попълнения. Наскоро в клуба влезе компанията „Вивиком“, която ще налее 13 милиона лева на Герена. Парите обаче ще отидат за доизграждане на сектор „А“ на стадиона.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner