Неделя, 08 Декември 2019

ndt banner2

Неделя, 08 Декември 2019
Вдигат тавана на заплатите в Левски

Вдигат тавана на заплатите в Левски

Сините не могат да намерят читав нападател за без пари

Ръководството на Левски най-вероятно ще вдигне тавана на месечните възнаграждения на футболистите през зимната пауза. Такова поне е желанието на спортно-техническото ръководство в лицето на Георги Иванов и Стойчо Стоев, научи Nbox.

Причината е, че двамата искат отборът да бъде подсилен поне с двама качествени нападатели през зимната пауза. Сините цял сезон имат проблеми на този пост, след като недоразумението Наско Курдов бе изгонен, а Умар Диаби не показва нужната класа.

От Герена вече имат няколко варианта за тарани от чужбина. Те обаче ще искат повече пари, отколкото клубът може да им предложи в момента. Таванът на заплатите в Левски е 12 хиляди лева. Читав нападател ще иска минимум 16-18 хиляди на месец и това е причината засега преговорите да зациклят.

Друг проблем е, че в момента Левски няма пари за трансфер, а търси основно свободни агенти. Това прави задачата пред Гонзо и Стоев още по-трудна.

В момента топката е в полето на Иво Тонев и останалите собственици на клуба. Те трябва да решат дали да отпуснат допълнителни средства за нови попълнения. Наскоро в клуба влезе компанията „Вивиком“, която ще налее 13 милиона лева на Герена. Парите обаче ще отидат за доизграждане на сектор „А“ на стадиона.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар