Понеделник, 20 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 20 Януари 2020
Стойчо Стоев: Нашата професия е ветровита

Стойчо Стоев: Нашата професия е ветровита

Извън Венгер и Фъргюсън тук няма константи, заяви треньорът на Левски

Знам какво се случва и съм се замислил върху ситуацията на Герена, коментира треньорът на Левски Стойчо Стоев относно слуховете за неговото уволнение. Специалистът е във влошени отношения със спортния директор на клуба Георги Иванов и скоро може да напусне Герена.

„Аз отдавна съм треньор и знам, че треньорът не е константа. Изключвам такива като Венгер и Фъргюсън. Треньорската професия е такава - доста ветровита. Когато един треньор е публична личност, е нормално да има коментари.Ръководството само определя кой да бъде треньор. Не трябва да си особено проницателен, за да разбереш какво се случва. Аз съм си избрал тази професия. Вътре в отбора нещата са съвсем спокойни. Дали аз съм треньор или друг, в тази ситуация щеше да има пак атаки", каза Стоев.

Треньорът на сините коментира и предстоящата среща с Черно море от първенството. Мачът е в събота от 13.00 ч. във Варна.

"Черно море е труден отбор, затрудняваме се и ние срещу него. Със сигурност ще има промени в стартовия състав", допълни Стойчо Стоев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner