Вторник, 10 Декември 2019

ndt banner2

Вторник, 10 Декември 2019
Гонзо: Ще помисля дали ще остана след лятото

Гонзо: Ще помисля дали ще остана след лятото

Огорчен съм, че Стойчо Стоев си тръгва, коментира спортният директор на сините

Имам повод за размисъл дали да остана след края на сезона, заяви спортният директор на Левски Георги Иванов, след като Стойчо Стоев бе освободен от треньорския пост. Гонзо призна, че е бил против уволнението, он Управителният съвет на клуба е взел решението.

„За мен е огорчение, че той си тръгва. Аз трябва да водя разговори с бъдещия треньор на Левски. Стойчо Стоев свърши много работа за Левски. При положение, че Стойчо си тръгва, не мога да си тръгна и аз. Тези хора, които са сега в отбора, ги доведохме ние. Преговаряме с треньори. Ще видите избраника в понеделник. Идеята бе Стойчо Стоев да изкара до края на сезона. Но след днешния разговор се разбрахме Стоев да остане само за мача с Пирин“, коментира Гонзо.

Разочарован съм от решението на ръководството, коментира пък Стойчо Стоев.

„Година и половина бях тук. Това бе един ползотворен период, в който изпитах положителни емоции. Бяхве на седмо място, сега сме на второ. Ще играем в евротурнирите, каквато беше целта преди началото на сезона. Предполагам изказването на Райо Валекано е натежало. Бе извадено от контекста, но няма значение“, каза на раздяла Стоев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner